En Miquel sobre l'asfalt

Basat en la novel·la de Joaquim Carbó
En Miquel sobre l'asfalt
Fitxa Artística

Guió: Joaquim Carbó i Marduix
Actors: Joana Clusellas i Jordi Pujol
Tècnic: Francesc Pujol
Escenografia i ninots: Joana Clusellas
Idea i Producció: MARDUIX
Equip de direcció: Jordi Aspa i Idelfons Duran
Condicions Tècniques
  • Sala fosca: 3 x 3 m. espai escènic
  • Potència elèctrica: 4000W
  • Temps de muntatge: 1 hora
  • Durada de l’espectacle: 45 minuts
  • Desmuntatge: 1/2 hora
imatge Espectacle
petit
format
petit_fmt

Si voleu la fotografia d'aquest espectacle heu de demanar permís a Marduix.

imatge

foto 1

Descarregar

 

Joaquim Carbó, gran autor de contes i novel·les per a nois i noies ens ha inspirat aquest muntatge amb el convenciment que les aventures del nostre protagonista seran compartides amb el públic a qui va dirigit aquest espectacle

En Miquel és un noi de ciutat apassionat pels contes i les rondalles, tant, que sovint es creu ser el protagonista d'aquelles narracions. Un dia ha d'anar a casa l'avia a portar-li un tall de coca que ha fet la seva mare. De camí passa per el parc on es troba els seus amics jugant a pilota. Deixa per uns moments la coca i es posa a jugar amb ells.

Poc s'imagina que per recuperar la pilota que sense voler ha penjat al balcó de la vella Dionísia, viurà un seguit de peripècies que el faran sentir com un veritable heroi dels seus contes.


Un conte actual amb tot el sabor de rondalla tradicional. I és que qualsevol semblança amb la fantasia, és pura realitat.

Coneixem Joaquim Carbó des de fa molt temps, hem coincidit moltes vegades. Aquest espectacle és fruit d'aquesta relació, és una manera de donar forma a una llarga amistat.